Tudung Raya 2019

Tup tap, tup tap dah masuk fasa ke-3 iaitu fasa terakhir dalam bulan Ramadan 1440H bagi tahun 2019 ni. Baju raya dah beli, tapi masih pening nak cari tudung yang matching dengan baju tu.

Arrrggghhhhh stress kan!?

Jangan STRESS, tudung-tudung PENCIL SCARVES penyelesaiannya. Kami menyediakan pelbagai Tudung Raya dengan variasi warna yang boleh dipadankan dengan busana hari raya 2019 anda.

tudung raya 2019 pencil scarves

Kenali Psikologi Warna dalam Diri Anda

Hampir setiap orang mempunyai warna kegemaran. Walaupun anda tidak fikir anda mempunyai satu pun warna kegemaran kerana anda suka hampir kepada semua warna. Namun, anda mungkin akan ada 1 kecenderungan terhadap 1 warna sahaja daripada beberapa warna yang lain. Kita semua semestinya akan mempunyai keutamaan dalam kehidupan.

Warna yang paling popular di dunia adalah biru dan ia juga merupakan warna yang paling popular untuk lelaki, warna biru akan dipakai dimana-mana untuk menunjukkan biru adalah untuk lelaki. (Wanita, sebaliknya lebih suka memakai hitam) Secara statistik, kuning tidak disukai oleh ramai orang, dengan hanya 5% orang yang mendakwa kuning adalah warna kegemaran mereka, namun, apabila mereka semakin tua, mereka akan mula menyukai oren.

Pernah tak anda tertanya-tanya apa maksud warna kegemaran dapat jelaskan tentang keperibadian anda?

Psikologi warna adalah kajian tentang bagaimana warna-warna yang kita lebih suka memainkan peranan dalam keperibadian dan sifat tingkah laku kita, dan itu adalah realiti kehidupan kita. Tapi, jangan anggap kajian ini adalah fakta yang anda perlu percayai 100% ya. Hanya sekadar garis panduan sahaja.

Jika Warna Kegemaran Anda Biru..

Jika Warna Kegemaran Anda Merah..

Jika Warna Kegemaran Anda Kuning..

Jika Warna Kegemaran Anda Hijau..

Jika Warna Kegemaran Anda Hitam..

Jika Warna Kegemaran Anda Oren..

Jika Warna Kegemaran Anda Coklat..

Jika Warna Kegemaran Anda Merah Jambu (Pink)..

Jika Warna Kegemaran Anda Kelabu..

Jika Warna Kegemaran Anda Putih..

Jika Warna Kegemaran Anda Ungu..