Promo Text

Delivery Free

On Order Over RM150

Exchange or Return
7 Day Received The Parcel
Support
24/7 Online Support

Promo Banner

Top Interesting

Top Interesting

New Tranding

New Tranding

Like and Share

Blog & News

Blog & News

Newsletter

Customer Say

Customer Say

About PENCIL

Welcome to Pencil - Your new style and trendy hijab fashion and treat your paper of life with our Colors PENCIL.

More

Follow on Instagram

  • Oh my dear! You looked stunning!!
.
.
Thank you for purchase @pencilscarves .
#hijabcantik #tudungunik
  • Seluruh dunia, tak kira bangsa dan agama. Kita masih berdukacita dengan tragedi hitam yang berlaku ke atas saudara-saudara seagama kita di Masjid Christchurch, New Zealand. Semoga roh mereka dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama para syuhada. InsyaAllah. Al-Fatihah. 😔 #christchurchshooting
  • Agak-agak ada tak yang tertanya-tanya;
.
1.Kenapa Ka' Bie letak nama tudung ni @pencilscarves?
.
2. Kenapa bentuk tudung ni macam sebatang pencil?
.
Jawapannya - Analogi "Pencil Scarves" ialah Sebuah kehidupan yang diibaratkan seperti sebuah lukisan dan tulisan yang kita lukis dan tulis dengan sebatang pencil.
.
Sifat pencil yang boleh dipadam sekiranya kita tersilap tulis atau lukis menggambarkan bahawa setala kesilapan dan kesalahan kita dalam kehidupan boleh diperbetulkan dan dimaafkan.
.
Pencil Scarves bukan sekadar tudung menutup aurat. Tapi, ia penuh dengan makna yang mendalam kepada setiap pemakainya.
.
Dan inilah sebab, kenapa PENCIL SCARVES tercipta. #majalahnona #mingguanwanita #pencilscarves #sejarahpencilscarves #fixi
  • Hari-hari Ka' Bie memang penuh warna-warni. Masa atur order dan siapkan QC u'ols ni. Warna-warna @pencilscarves ni dah cukup menceriakan Ka' Bie setiap masa dan ketika 🥰. Koleksi pencil korang dah cukup 24 warna belum?
.
Zazzz terus kat www.pencilscarves.com dan agent-agen dropship kami yang sah ya 💐
.
Pastikan yang ori, baru beli.
#hijabmalaysia #tudungmuslimah #shawlcantik #tudungkini #tudung #shawl
  • Apa plan hujung minggu ni? Cik Bie tengah mengidam lontong. Pagi-pagi dah keluar pergi memburu lontong. Bila dah dapat tu rasa puas sangat! Hahaha.. 🥰

Follow Us @pencilscarves